Monday, 10 October 2011

Jalan-jalan, makan-makan & mandi-manda

Ni la aktiviti pakej pada sabtu yang lepas... lokasi sangat jauh nun sungai Gabai, hahaha, aku ngan kawan-kawan gerak dalam pukul 12 lebih gak la.. masa OTW g sana hujan sikit punya lebat, rasa macam hancur gak la program kitorang time tu... tapi Alhamdulillah setiba je kat sg.Gabai mentari kembali menyinar.. tapi aku pulak yang dah takda mood nak tangkap gambar..hahaha, teruk2x... mungkin lapar sangat or excited nak mandi kot.... tapi mandi pun sekejap je, sejuk giler sampai menusuk ke tulang sum-sum.. sebab aku gemuk sangatkan.... :p, camna pun ada gak la gambar yang sempat aku tangkap,  takda  la menarik, lantak la tak menarik pun, janji ada modal nak update blog...wahahaha, apa-papa pun thanks la pada kawan-kawan semua sebab dalam berpicnic sempat celebrate bday aku... :p... 












Highlight sangat 25 tu..hahaha

2 comments:

hibary said...

sekali tengok mcm sg tekala

nasir said...

bjiran je ngn sg.tekala...hehe