Wednesday, 19 September 2012

aku Kembali!

Assalamualaikum...

sudah lama benar aku tidak menempel sepam dua foto dalam nie, nak buat ayat pun punyalah  susah...  rasa skill penulisan  blog sudah barai (padahal selama nie memang barai pun).. Parah kalau di biar.. silap-silap password blog sendiri pun boleh lupa.. haiya!!..

Dalam beberapa bulan nie aku memang liat untuk buka blog sendiri, apa lagi nak update sokmo. Sedangkan dalam facebook  yang sepatah dua perkataan pun aku sudah lupa bila kali terakhir aku mewallkan status. Rasa annoying giler nak update status kat facebook sekarang, ntah la  kenapa, jangan-jangan sebab banyak sangat baca status annoying, tu yang fobia. hoho... tapi takpa la, hak orang nak update apa saja yang dia nak,  tak baik nak butthurt :D.. yang penting statusnya tak salah di depan tuhan, orait je laa ^_^.

lagi barai pulak entry nie kalau panjang-panjang cerita pasal status ye dak.. :p

so aku nak bagi sepam dua gambar je.





 Nurin

p/s: harap-harap entri nie dapat memvakumkan segala sawang-menyawang yang dah lama mencerna kat blog aku.

-sekian-




2 comments:

YuYun@HanleeYun a.k.a KuLaT_NaKaL said...

nice photo...sy gak yg lama x pegang dslr..

nasir said...

tq.. uit bz ke lme x gne dslr 2