Wednesday, 16 November 2011

Kad Kahwin

Assalam...


Tetiba kad kahwin pulakkan... saja je sebab petang semalam aku ada tengok kad kahwin, lepas tu teringin nak design.. sebab tak pernah try lagi, tengok macam senang tapi tak kan tengok je kot.. so aku design la 1 kad kahwin dengan sesuka hati aku, dah aku yang design kan... jadi jugak la walaupun aku rasa tak kemas dan belum puas hati lagi... boleh je edit lagi sebab aku ada save dalam PSD..ahaha


Muka Depan




Ala-ala YM :p.... nama, alamat dan tarikh semua tu aku merapu je, takkan nak biar kosong pulakkan, siapa nak tempah mai sini.. banyak cantik buat sendiri...ekekeke, saja je pun nak praktis skill photoshop aku,, basic pun macam tak lepas lagi...hehehe





4 comments:

Anonymous said...

nak tempah 1...tp yg nak letak gambar...ala2 ym ok gak cun,haha

Rasydan Rosdi said...

idea yg hebat..leh saya copy??

Rasydan Rosdi said...

idea yg hebat..leh saya copy??

nasir said...

copy la kalau suka..hehe